Plica Vocalis in 2017-2018

Momenteel is het seizoen 2016-2017 afgesloten. Vanaf eind augustus zal het nieuwe jaar van start gaan. Zit je er aan te denken om lid te worden? Houd dan de website in de gaten voor informatie over de open repetities of mail naar plicavocalis@gmail.com

Welkom bij Plica Vocalis

Studentenpopkoor Plica Vocalis is een groot en enthousiast koor waar niet alleen zingen, maar ook gezelligheid en het ontmoeten van andere studenten belangrijk is. Ben je benieuwd? Kijk eens rond op de site of neem contact met ons op! Bij interesse zetten we je op de interesseslijst voor september 2017. Ben je geïnteresseerd in een samenewerkingsverband, neem dan ook contact op!

Bekijk hier de video′s van het afgelopen eindoptreden!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar:

plicavocalis@gmail.com

Oliebollenverkoop

Met trots delen wij mede dat de opbrengst van de Radboud Oliebollenweek dit jaar naar de verenigingsdroom van Plica Vocalis gaat. Als onderdeel hiervan worden er volgende week op de campus in Nijmegen oliebollen verkocht om onze droom waar te maken. Zin in een lekkere snack met een leuke achtergrond? Kom vooral langs tussen 10:00 en 17:00 uur!

12 dec: tussen het Radboudumc en het Studiecentrum Medische Wetenschappen
13 dec: achter het Huygensgebouw
14 en 15 dec: Cultuur Cafe – Pieter Bondamplein

Open repetities

Hou jij van zingen en gezelligheid? Ben je student aan de RU of HAN of ben je net afgestudeerd en zit je er over na te denken om lid te worden van het leukste studentenpopkoor van Nijmegen? Kom dan langs op onze open repetities op 31 augustus en 7 september 2016 in de Biezantijn (Waterstraat 146, Nijmegen)!