Vriend worden

Al 25 jaar is Plica Vocalis hét studenten popkoor van Nijmegen, maar alles kan nog mooier en beter. Dit kunnen wij helaas niet bereiken zonder uw hulp. Er zijn leuke plannen voor spetterende tussenoptredens, een nieuwe pianotas en een daverend eindoptreden. Zonder financiële support is echter niet veel mogelijk.
Wanneer veel mensen het leuk vinden iets extra’s te investeren kan er ineens veel meer. Mede met dit in het achterhoofd hebben we Vrienden van Plica Vocalis opgericht. Leden, alumni, familie, vrienden en andere bekenden van Plica Vocalis die ons een warm hart toedragen kunnen zo een bijdrage leveren aan onze dromen.

Wat vragen we?
Lijkt het u leuk om vriend van Plica Vocalis te worden? In dat geval hebben wij verschillende opties.
U kunt een eenmalige bijdrage leveren in de vorm van een rond bedrag van 10 euro, 15 euro, 25 euro of 50 euro. Daarnaast kunt u zelf een bedrag kiezen (vanaf 8 euro).

Wat bieden we u?
Omdat wij ontzettend blij zijn dat u bereidt bent ons te helpen, geven wij u daar maar al te graag iets voor terug. We zullen, indien gewenst, uw naam vermelden op de speciale vrienden van Plica Vocalis pagina op de website www.plicavocalis.nl, en in het programmaboekje van het eindoptreden.
Verder zijn er leuke extra’s verbonden aan ‘Vrienden Van’. Naast de dingen die bedrag-gebonden worden aangeboden kunt u, indien gewenst, onze online nieuwsbrief ontvangen die om de maand verschijnt.

€ 10,- U krijgt korting op maximaal één kaartje bij ons eindoptreden.
€ 15,- U krijgt korting op maximaal twee kaartje bij ons eindoptreden.
€ 25,- U krijgt korting op maximaal twee kaartjes bij ons eindoptreden en u ontvangt na de voorstelling maximaal twee gratis drankjes.
€ 50,- U krijgt korting op maximaal drie kaartjes bij ons eindoptreden en u ontvangt na de voorstelling maximaal drie gratis drankjes.

Wat gaan we met uw bijdrage doen?
Uw bijdrage willen we investeren in het eindoptreden en de hoognodige pianotas. Met uw bijdrage kunnen we het eindoptreden nog mooier maken, waardoor de gasten verzekerd zijn van een spetterende show. Dankzij de korting kunt u zien waar u aan bijgedragen heeft.

Hoe wordt u vriend?
U kunt eenvoudig Vriend worden door een machtigingsformulier uit te printen, in te vullen en op te sturen of mee te geven. Meer informatie hierover staat op het formulier.