2020/2021

Nazomerconcert Nijmegen Klinkt geannuleerd

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de nieuwe maatregelen die hierbij horen heeft de organisatie van Nijmegen Klinkt terecht besloten het evenement niet door te laten gaan. Hopelijk kunnen wij onze oud-leden en bezoekers nog blij maken met een reünieconcert met de nummers van ‘Plica Protesteert!’ later dit koorjaar.

By Plica Vocalis, ago
2020/2021

Open repetities!

Yes! We mogen weer! Op 2 & 9 september zijn de open repetities en bij deze nodigen wij jou van harte uit om eens vrijblijvend te komen kijken en mee te zingen! Inschrijven doe je via: https://forms.gle/qasynnVuGzUpaLf2A . Hopelijk zien we je dan!

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

29e bestuur Plica Vocalis

Met trots stellen wij aan jullie voor: het 29e bestuur der Plica Vocalis! 🤩🥳 Deze toppers gaan zich aankomend studiejaar inzetten voor de geweldige sfeer en prachtige optredens. Wij hebben ontzettend veel zin om weer te laten zien en horen wat Plica allemaal in petto heeft. 🔥

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Eindpicknick

Ter afsluiting van het jaar hebben de leden van Plica Vocalis in het Goffertpark van een heerlijke picknick genoten. Het was fijn om elkaar na een lange periode van thuis zitten toch weer te kunnen spreken en het jaar op een gezellige manier af te sluiten.

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Thuisconcert: Uprising

Afgelopen weekend hadden onze eindconcerten (4 & 5 juli 2020) moeten plaatsvinden. Het nummer ‘Uprising’ van Muse zou hierbij het nummer zijn waarmee we ons optreden mochten beginnen. Wij zijn blij dat wij middels het thuisconcert toch nog dit nummer ter gehore kunnen brengen. Veel luisterplezier!

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Thuisconcert: Human – Plica Vocalis

Kun jij niet naar Studentenpopkoor Plica Vocalis komen? Dan komt Plica Vocalis gewoon naar jou! Of je nou lekker op de bank, buiten in de zon of hard studerend achter je laptop zit: je bent er zo toch een beetje bij! Bekijk ons thuisconcert door te klikken op het filmpje!

By Plica Vocalis, ago
Uncategorized

Lenteconcert geannuleerd!

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus, hebben wij moeten besluiten om het lenteconcert, dat plaats zou vinden op 4 april, af te lassen. Hopelijk zien we jullie weer op een (of meerdere) van onze concerten op 4 & 5 juli!

By Plica Vocalis, ago