2019/2020

29e bestuur Plica Vocalis

Met trots stellen wij aan jullie voor: het 29e bestuur der Plica Vocalis! 🤩🥳 Deze toppers gaan zich aankomend studiejaar inzetten voor de geweldige sfeer en prachtige optredens. Wij hebben ontzettend veel zin om weer te laten zien en horen wat Plica allemaal in petto heeft. 🔥

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Eindpicknick

Ter afsluiting van het jaar hebben de leden van Plica Vocalis in het Goffertpark van een heerlijke picknick genoten. Het was fijn om elkaar na een lange periode van thuis zitten toch weer te kunnen spreken en het jaar op een gezellige manier af te sluiten.

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Thuisconcert: Uprising

Afgelopen weekend hadden onze eindconcerten (4 & 5 juli 2020) moeten plaatsvinden. Het nummer ‘Uprising’ van Muse zou hierbij het nummer zijn waarmee we ons optreden mochten beginnen. Wij zijn blij dat wij middels het thuisconcert toch nog dit nummer ter gehore kunnen brengen. Veel luisterplezier!

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Abbey Road

In het najaar van 1969 brachten The Beatles het wereldberoemde album ‘Abbey Road’ uit. Precies 50 jaar later presenteert Plica Vocalis met trots haar 28e bestuur! ✨ Zie voor verdere informatie wie wij zijn bij onze ‘bestuur’-pagina op deze website!

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

BBQ, spelletjes en karaoke!

Op 26 september vond de kennismakingsactiviteit plaats! Het was een geslaagde avond waarin alle oude- en nieuwe leden elkaar beter leerden kennen! Er was eerst een BBQ, met aansluitend (groeps-)spelletjes en karaoke. Vanaf nu zal er dan ook maandelijks een activiteit plaats vinden, georganiseerd door de Activiteitencommissie. Dat belooft veel Read more…

By Plica Vocalis, ago
2019/2020

Kennismakingsactiviteit 26 september

Het is bijna zo ver: de kennismakingsactiviteit! Op woensdag 18 september kregen wij al een voorproefje tijdens de repetitie met het namenspel! Maar 26 augustus is onze echte, eerste activiteit waarbij we elkaar extra goed leren kennen tijdens de BBQ en aansluitende karaoke-avond. Wij hebben er zin in!

By Plica Vocalis, ago