Thuisconcert: Born This Way

Yes! Het tweede thuisconcert staat online! Na hard werken en repeteren konden wij eindelijk het volgende thuisconcert opnemen en delen op ons Youtube-kanaal! Heel veel plezier met kijken!

Thuisconcert: Human – Plica Vocalis

Kun jij niet naar Studentenpopkoor Plica Vocalis komen? Dan komt Plica Vocalis gewoon naar jou! Of je nou lekker op de bank, buiten in de zon of hard studerend achter je laptop zit: je bent er zo toch een beetje bij! Bekijk ons thuisconcert door te klikken op het filmpje!

Online repetitie

Wat doe je als je niet meer met 65 man in één ruimte mag repeteren? Nou, dan bel je toch met z’n allen om zo online te repeteren?

Abbey Road

In het najaar van 1969 brachten The Beatles het wereldberoemde album ‘Abbey Road’ uit. Precies 50 jaar later presenteert Plica Vocalis met trots haar 28e bestuur! ✨ Zie voor verdere informatie wie wij zijn bij onze ‘bestuur’-pagina op deze website!

BBQ, spelletjes en karaoke!

Op 26 september vond de kennismakingsactiviteit plaats! Het was een geslaagde avond waarin alle oude- en nieuwe leden elkaar beter leerden kennen! Er was eerst een BBQ, met aansluitend (groeps-)spelletjes en karaoke. Vanaf nu zal er dan ook maandelijks een activiteit plaats vinden, georganiseerd door de Activiteitencommissie. Dat belooft veel gezelligheid! 🤩🎶

Kennismakingsactiviteit 26 september

Het is bijna zo ver: de kennismakingsactiviteit! Op woensdag 18 september kregen wij al een voorproefje tijdens de repetitie met het namenspel! Maar 26 augustus is onze echte, eerste activiteit waarbij we elkaar extra goed leren kennen tijdens de BBQ en aansluitende karaoke-avond. Wij hebben er zin in!

Eerste repetitie

  Gisteren was de eerste repetitie van Plica Vocalis! Het was gezellig druk en we hebben al hard kunnen werken aan het eerste nummer van het jaar: Uprising – Muse. Het thema van dit jaar is inmiddels ook bekend gemaakt: Plica Protesteert. 🎶 Volgende week is de tweede en laatste mogelijkheid om vrijblijvend te komen kijken […]

Het is (bijna) zo ver!

Het aftellen komt nu toch echt aan zijn einde: morgen is de eerste open repetitie van Plica Vocalis! 🤩🎉 Wij kijken er ontzettend naar uit iedereen (weer) te verwelkomen en er een fantastisch, muzikaal jaar van te maken. 🎶 Kom jij ook naar de open repetities van Plica Vocalis?: 🎤 4 & 11 september 2019 📍 Waterstraat 146, […]