Dan is toch nu echt de dag aangebroken dat onze concertopname in première gaat! Vanavond om half 8 is het zover! In twee groepen is het ons gelukt om toch iets moois neer te zetten. Ga er lekker voor zitten en luister een halfuur naar de eerste ‘concertopname’ van Plica Vocalis! Net als jullie gaan wij vanavond genieten van de eerste vertoning van ons eindproduct, in de zaal waar wij het concert hebben opgenomen. Wij wensen jullie heel veel plezier met kijken!

Hebben jullie genoten en willen jullie Plica steunen na dit hectische jaar? Doneer dan een klein bedrag via de QR-code in de concertopname-film of via deze link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=ONbvM_C9SrittxTBlS-gOQ

Wij kijken ernaar uit om volgend jaar weer een live eindconcert neer te kunnen zetten!

Met dank aan…

Stichting LUX Nijmegen voor het opnemen.

Thomas Blanken van Storyshot voor de video- en audiobewerking.

Categories: 2020/2021