Steun ons!

Al sinds 1992 is Plica Vocalis hét leukste studentenpopkoor van Nijmegen. Muzikaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand! Wanneer wij op het podium staan, willen wij kunnen laten zien hoeveel wij genieten van zingen. Naast onze vaste concerten in juli zijn er leuke plannen voor het opzetten van nieuwe projecten en tussenoptredens. Dit kunnen wij als vereniging helaas niet allemaal zelf bekostigen. Daarom vragen wij uw steun om ons te helpen deze plannen te realiseren. Dit kan op verschillende manieren.

TReNT Glasvezel

Dit jaar worden wij gesponsord door TReNT Glasvezel! TReNT is leverancier van zakelijk glasvezel. Ze leveren betrouwbare, schaalbare en toekomstgerichte Dark Fiber verbindingen. Inmiddels reikt hun netwerk over een groot gedeelte van de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. TReNT Glasvezel onderscheidt zich van andere glasvezelaanbieders op meerdere manieren. Onder andere door hun onbelichte glasvezel (dark fiber), hun open breedbandmodel en het regionale karakter.

Sponsorkliks

Wil jij Plica Vocalis ook gratis sponsoren? Dat kan! Met sponsorkliks kan je ons steunen, zonder dat het jou ook maar iets extra’s kost. Met een druk op de knop is jouw thuisbezorgd-pizza geld waard voor Plica. Een percentage van jouw aankoopbedrag gaat namelijk naar onze vereniging. Je kunt ons steunen door te bestellen bij veel bekende webshops, zoals thuisbezorgd, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia. Dit kan door via deze sponsorklik-link naar de gewenste webshop te gaan en jouw aankopen te doen. Alvast veel plezier met je aankoop en bedankt namens de vereniging!

Vrienden van Plica

Mensen die Plica Vocalis een warm hart toedragen, zoals leden, alumni, familie, vrienden en andere bekenden, kunnen Vriend van Plica worden door een bijdrage te leveren.

Hoe wordt u vriend?
Helaas hebben wij moeten besluiten in koorjaar 2020-2021 geen vrienden van Plica te werven, omdat er geen concert plaats zal vinden en wij dus geen korting op kaartjes kunnen bieden. Wilt u toch graag een bedrag naar ons overmaken of wilt u een mailtje ontvangen wanneer u weer vriend van Plica kan worden? Mail dan naar plicavocalis@gmail.com.  

Sponsors

Plica Vocalis kan niet zonder haar sponsors. De sponsors maken het mogelijk dat wij als popkoor kunnen blijven bestaan. Ons popkoor sponsoren kan al vanaf €50 per jaar! Grijp uw kans en maak uw bedrijf bekend in heel (studerend) Nijmegen en omstreken! Voor meer informatie neem contact op via plicavocalis@gmail.com.