Word vriend

Al 29 jaar is Plica Vocalis hét leukste studentenpopkoor van Nijmegen. Muzikaliteit en gezelligheid gaan bij ons hand in hand! Wanneer wij op het podium staan, willen wij kunnen laten zien hoeveel wij genieten van zingen. Naast onze vaste concerten in juli zijn er leuke plannen voor het opzetten van nieuwe projecten en tussenoptredens. Dit kunnen wij als vereniging helaas niet allemaal zelf bekostigen. Daarom vragen wij uw steun om ons te helpen deze plannen te realiseren. Mensen die Plica Vocalis een warm hart toedragen, zoals leden, alumni, familie, vrienden en andere bekenden, kunnen Vriend van Plica worden door een bijdrage te leveren.

Hoe wordt u vriend?
U kunt eenvoudig Vriend worden door het Vrienden Van Plica Vocalis formulier 2019-2020 te printen, in te vullen en op te sturen of mee te geven aan een koorlid. Meer informatie hierover staat op het formulier!

Sponsors

Plica Vocalis kan niet zonder haar sponsors. De sponsors maken het mogelijk dat wij als popkoor kunnen blijven bestaan. Ons popkoor sponsoren kan al vanaf €50 per jaar! Grijp uw kans en maak uw bedrijf bekend in heel (studerend) Nijmegen en omstreken! Voor meer informatie neem dan contact met ons op via plicavocalis@gmail.com

Dit zijn de huidige bedrijven/instanties die Plica Vocalis een warm hart toedragen: