Onze Dirigent

“Ik ben Petra Limon (1971) en woon met mijn gezin in Ede. In 2004 ben ik afgestudeerd als Docent Muziek aan het ArtEZ-conservatorium van Arnhem, waar ik o.a. lessen zang en koordirectie volgde. In 2013 heb ik de post-HBO opleiding Muziek op Schoot afgerond (muziekles voor peuters) en in 2021 heb ik de 2-jarige masterstudie Vocal Leadership aan de Royal Academy of Music Aalborg (RAMA) in Denemarken behaald. Ik vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Er is nog zo veel te leren en het houdt me scherp!

Naast Plica dirigeer ik twee damesgroepen: DivaPower uit Apeldoorn en @NOON uit Arnhem. Daarnaast geef ik al jaren met veel plezier muziekles in het basisonderwijs en heb ik mijn eigen Muziek op Schootpraktijk in Lent.

Wanneer ik niet werk zal je mij regelmatig met een haaknaald in de hand zien (mijn grootste verslaving), doe ik heel af en toe een poging tot – niet zo hard – hardlopen of ben ik aan het trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Ook zing ik sinds juni 2017 als mezzosopraan in de 5-koppige vocal group ZiPPA uit Renkum.

Vanaf september 2017 sta ik aan het muzikale roer van Plica Vocalis. Het is ontzettend leuk om met deze grote groep leergierige en muzikale studenten te werken. Elke woensdag is dan ook een feestje!”

Onze Pianist

“Ik ben Huib van Mierlo, in Venlo geboren in 1968. Vanaf mijn 6e heb ik in Vierlingsbeek (Brabant) gewoond. Na de HTS en een aantal verschillende werkgevers ben ik bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel terecht gekomen waar ik nu al weer 19 jaar werk als systeembeheerder. Ik woon ook in Tiel, samen met mijn vrouw Esther en kinderen Iris (18) en Jochem (14). Als kind heb ik jaren pianoles gehad, ben altijd als hobby piano blijven spelen en heb daarbij wel vaker begeleid op piano (bijvoorbeeld mensen die een muziekexamen moesten doen). Ook heb ik (in de tijd dat ik werkzoekend was) een kindermusical begeleid en aantal maanden meegespeeld met een ensemble dat ‘zigeunermuziek’ speelde. Momenteel ben ik alweer 18 jaar pianist bij ‘Pro Musica’, een dameskoor uit Tiel. Tevens begeleid ik, naast Plica Vocalis, nog een popkoor in Nijmegen: ‘The Anthony Singers’.”