Plica Vocalis, het gezelligste studentenpopkoor van Nijmegen, werd opgericht in juli 1992. Dit was ter ere van het achtste lustrum van de MFVN, de medische faculteitsvereniging. De naam Plica Vocalis heeft dus ook een medische achtergrond, Plica Vocalis betekent stemband!

Sinds 1992 is Plica uitgegroeid tot een betrokken groep studenten met een passie voor muziek. De leden van het koor bestaan uit studenten van zowel de RU als de HAN. Ook het bestuur van Plica Vocalis bestaat uit studenten. Iedereen is welkom bij Plica Vocalis, als je het maar leuk vindt om te zingen. Maar naast het zingen staan ook andere leuke activiteiten en het ontmoeten van andere studenten centraal. Met enthousiaste leden van het koor wordt er elke maand een activiteit georganiseerd en is er na de repetities ruimte voor een drankje in de stad. Dus:

–          Ben je student of pas afgestudeerd?

–          Houd je van gezelligheid?

–          Vind je het leuk om te zingen (en af en toe te dansen)?

Dan is Plica Vocalis hét studentenpopkoor voor jou!

Wil je graag lid worden? Kom dan aan het begin van het collegejaar naar onze open repetities of stuur een mailtje naar plicavocalis@gmail.com

De repetities zijn standaard op woensdagavond van 19:30-21:30 uur in het Spinozagebouw op de Radboud Universiteit (Montessorilaan 3, 6525HR Nijmegen). De contributie voor een heel jaar zingen en gezelligheid bedraagt €95,-.